Skedsmo Drill


Vil du bli medlem?

Vi ønsker alle hjertelig velkommen som medlem i Skedsmo Drill. Normalt starter utøverne opp i 7-8 års alderen, men vi tar i mot yngre og eldre utøvere. 

Send en epost til drill@skedsmoskolekorps.no.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med flotte utøvere som trener på Vollahallen, Kjeller skole, Tærud Fjellhall og Sten-Tærud skole.

Skedsmo Drill er en av landets beste korpsdrilltropper. Flere av troppene våre har vunnet norgesmesterskap, og vi har deltatt i flere europamesterskap. I 2016 fikk vi 1. plass i EM Majorettes Parade Corps.

De fleste medlemmene våre kommer fra Skedsmokorset, men også fra andre steder i Skedsmo kommune. Vi har også medlemmer fra andre nærliggende kommuner.  

Drillerne er fordelt på aspirantdrill, juniordrill og hoveddrill, etter alder og ferdighet. 

Hva er drill?

Drill er en aktivitet som gir god motorisk trening, koordinasjon og kroppsbeherskelse. Drill er fysisk trening og du kommer i god form!

Å være med i en drilltropp krever samarbeid. Drillerne utvikler teamfølelse. Drill er en oppvisningsrettet aktivitet og handler om å mestre og å prestere. Dette fremmer positiv selvutvikling og god selvtillit.

Drillerne utvikler forståelse for rytme fordi takt og musikk er en viktig del av drillingen. Alle program utføres til musikk, og drillerne lærer seg å formidle tema og uttrykke stemninger. Drill er et visuelt bilde av musikken som spilles, uansett musikksjanger. 

 

Drill er morsomt!

Aller viktigst er det at drill er morsomt! Vi har det kjempegøy sammen. Det er morsomt å lære nye triks med drillstaven og lære nye programmer som vi skal vise frem, enten i konkurranser eller som en oppvisning.